Ieder zijn vak…

Outsourcing

Als professionele dienstverlener bent u niet opgeleid om uw organisatie naar het volgende niveau van marktgerichtheid te tillen. Liever bent u inhoudelijk bezig met uw vak. Maar u hebt wel de ambitie om te groeien en zéker niet om ingehaald te worden door andere partijen. Wat te doen? U hebt regelmatig een ervaren marketeer nodig maar u kunt, of wilt, niet iemand in dienst nemen hiervoor. Slim, omdat een dergelijke persoon zich in de meeste gevallen al snel met operationele zaken bezig houdt. En daar te duur voor is. 

Eerst denken, dan doen

Uren abonnement

In onderling overleg bepalen we de doelen. Zoals een meer onderscheidende uitstraling, betere acquisitie of werving van medewerkers. Daarna komen we met een aanpak en gaan aan de slag.

Met het uren-abonnement verzekert u zich van de juiste marketingexpertise op het juiste moment terwijl u de kosten in de hand houdt.

Ontzorgen

Het gaat om de executie. En dus ook om de details. Voor uw mensen voelt dat als corvee, voor ons als dagelijks werk waar we lol in hebben. Doe wat u wilt doen, besteedt uit waar dat gewoon slimmer is.

U maakt uw groeiambities waar terwijl alle professionals in uw organisatie worden ‘ontzorgd’ waar het kan.