Marketing assessment

Uw opdrachten komen grotendeels voort uit uw eigen netwerk. Nu loopt u tegen de grenzen van uw netwerk, en dus van uw groei, aan. Dan is dit het moment om meer aan marketing te doen. Zodat er vaker klanten aankloppen van buiten uw bestaande netwerk. Onderzoek wijst uit dat dienstverleners die sneller groeien dan de markt meer tijd en middelen besteden aan marktbewerking. Waar te beginnen? Het marketing assessment is een prima eerste stap.

Wat is een marketing assessment?

Het marketing assessment is een online survey waarmee u een eerste indruk krijgt van de marktgerichtheid van uw organisatie ten opzichte van vergelijkbare dienstverleners. De survey bestaat uit 29 vragen en kost u ongeveer 10 minuten om in te vullen. Daarna ontvangt u een eerste samenvatting van de resultaten. Als u daar prijs op stelt maken wij kosteloos ook een uitgebreide rapportage met eerste aanbevelingen op basis van een analyse van de resultaten.

Waarom wil ik een marketing assessment?

Marketing richt zich op de groei van uw onderneming. U hebt uw website en overige communicatiemiddelen mogelijk al goed op orde, maar om nieuwe klanten te werven is meer nodig. Denk aan technieken om online contact te leggen, ontwikkelen van producten, inspelen om de actualiteit met concrete oplossingen. Wat precies nodig is verschilt per situatie. Met het assessment krijgt u een eerste indruk van wat u al goed geregeld heeft en welke zaken aandacht behoeven om verder te kunnen groeien.

Waar staat u ten opzichte van de anderen?

Een groot aantal zakelijke dienstverleners is u inmiddels voorgegaan. Daarom kunnen we uw situatie vergelijken met de geaggregeerde resultaten uit onze database. Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk met alle gegevens om en worden ook uw resultaten geanonimiseerd.

marketing assessment rapport