Ik ga zelf aan de slag

Een achtergrond in marketing of niet. Wij assisteren u graag met de kennis die u nodig heeft om tot een werkbaar plan te komen. Zo werkt u zelfstandig van begin tot eind aan een onderscheidende marktpositie en het werven van nieuwe klanten

Basics met een boterham

Zelf geen marketing of communicatie achtergrond, maar wel nieuwsgierig om er meer over te weten? Dan is de Marketing Fundamentals breakfast course iets voor u. Specifiek gericht op zakelijke dienstverleners met ambitie. Een online course waarin u ‘s morgens tussen 8.00 en 9.30u in beweging wordt gezet op marketinggebied. Inclusief reader met samenvatting, tips en inspiratie voor iedere deelnemer. Exclusief koffie en boterham, daar moet u zelf voor zorgen.

marketingplan-in-één-dag

U wilt serieus werken aan uw marktpositie. En binnen uw team is er bereidheid om daar zelf de mouwen voor op te stropen. Lukraak allerlei initiatieven ontplooien voelt bij u niet goed. Liever eerst slim nadenken en samen met een marketingcoach de meest kansrijke aanpak op papier zetten. Schrijf u dan in voor de plan-in-a-day werksessie waar aan de hand van de xOk-groeiformule uw marketingplan vorm krijgt. Zo hebt u in no time een houvast waarmee u met uw eigen team iedere maand een stap dichter bij uw gestelde doelen komt. Ik kijk er naar uit om hier samen met u stappen in te zetten. Zodat u over een jaar met trots vertelt over een meer onderscheidende marktpositie, beter tarief of nieuwe klantgroepen. Inclusief het boek en 1-op-1 follow-up call.

Specialisten op stoom

Al de nodige ervaring en/of achtergrond in marketing of communicatie, maar aan het puzzelen welk marketinginitiatief als eerste bijdraagt aan verdere groei? Schrijf u dan in voor de 1,5 uur durende Marketing Specialist workshop. Vol inspiratie, bruikbare tools en prioriteitstelling. Inclusief kosteloze 1-op-1 follow-up call en reader waarin alles is samengevat.